Marinované maso vám ušetří čas i práci

Překvapila vás nečekaná návštěva, nebo jednoduše nemáte na nakládání masa čas? Přitom víte, že předem naložené maso je na grilování to nejlepší. Pak musíte vyzkoušet čerstvě marinovaná masa z řeznictví ZEMAN maso-uzeniny.

Na poctivé marinády zde nedají dopustit. Masa marinují ve čtyřech různých marinádách. Je libo pálivější Texas s chilli, zázvorem, sladkou a pálivou paprikou a koriandrem, nebo jemnější Itálii se sušenými rajčaty? Pokud dáváte přednost české klasice, zkuste marinádu Pivní, jejíž chuť doplňuje jalovec, koriandr, zázvor a nové koření, nebo marinádu s medvědím česnekem. V případě, že byste si nevybrali z již marinovaného masa (krkovice, kýta, pečeně, žebírko, kuřecí nebo krůtí řízek, kuřecí křídla) můžete si koupit kus čerstvého masa a již hotovou marinádu v balení, třeba Barbecue nebo Česnek. Experimentovat můžete například s marinádou Brusinkovou, Borůvkovou, Pomerančovou nebo Pfeferico. Fantazii se meze nekladou.

Maso v řeznictví ZEMAN maso-uzeniny,  marinujeme zásadně čerstvé, musí splňovat přísné legislativní parametry.